5 april 2014 – Discotheek De Kei Party

 

Beste vrienden,

Op 5 april 2014 is het weer tijd voor een ware Discotheek De Kei Party. Dit jaarlijks terugkerende evenement blijkt een groot succes en zal gehouden worden in het pand waar De Kei altijd gevestigd zat. Nu is daar een BBQ-restaurant, maar de bovenverdieping is nog vrijwel identiek als in de tijd van toen. De perfecte plek dus om daar een groot feest te houden en alle oude vrienden, bekenden en werknemers weer te zien. Er zal muziek gedraaid worden uit de tijd van toen, door de discjockey’s uit de tijd van toen.

Wij organiseren dit feest zonder winstoogmerk. Dit omdat we het niet als een commercieel feest zien en zelf net zo hard op dezelfde manier van de party willen genieten. We vragen een entree van 5 euro om enigszins de kosten te kunnen dekken!

We gaan er een groot feest van maken. De deur is geopend vanaf 20.30 uur en de eindtijd zou dit jaar nog weleens flink kunnen uitlopen. De hedendaagse trend is dat feesten ver na middernacht beginnen, maar aangezien velen van ons momenteel een heel ander leefritme hebben, willen we jullie toch vragen om zeer op tijd te komen.

Er kan reeds gereserveerd worden! Dit is zeker aan te raden, daar het animo erg hoog is. We zitten aan een maximaal aantal bezoekers wat het pand in mag.
Reserveren kan door op de banner rechts boven op de site te klikken.

Tot dan dan!

  • Nieuwsbrief

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Discotheek De Kei-herinneringen

    Heb je nog leuke herinneringen aan je tijd in De Kei? Bekijk en deel hier de herinneringen