21 april 2012 – Discotheek De Kei Reünie/Party

Beste vrienden,

Op 21 april 2012 is het de tijd voor de reünie van Discotheek De Kei. Deze zal gehouden worden in het pand waar De Kei altijd gevestigd zat. Nu is daar een BBQ-restaurant, maar de bovenverdieping is nog vrijwel identiek als in de tijd van toen. De perfecte plek dus om daar een groot feest te houden en alle oude vrienden, bekenden en werknemers weer te zien. Er zal muziek gedraaid worden uit de tijd van toen, door de discjockey’s uit de tijd van toen.

Wij organiseren dit feest zonder winstoogmerk. Dit omdat we het niet als een commercieel feest zien en zelf net zo hard op dezelfde manier van de reünie willen genieten. Ook al maken we wel kosten voor het huren van verschillende materialen, de entree is gratis!

We gaan er een groot feest van maken. De deur is geopend vanaf 20.30 uur en de eindtijd zal ergens rond middernacht liggen. De hedendaagse trend is dat feesten ver na middernacht beginnen, maar aangezien velen van ons momenteel een heel ander leefritme hebben, willen we jullie toch vragen om zeer op tijd te komen.

Tot dan dan!

Comments

 • admin schreef:

  Gaaf, ik ben er zeker bij!

 • Han schreef:

  Ik ook!

 • Mike R schreef:

  Ik ga het ook zeker proberen om er te wezen!


 • Nieuwsbrief

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

 • Discotheek De Kei-herinneringen

  Heb je nog leuke herinneringen aan je tijd in De Kei? Bekijk en deel hier de herinneringen