Discotheek De Kei

Welkom

We gaan je wederom verwelkomen in het pand van Discotheek De Kei / BBQ-restaurant d’Oldekei. Hou voor de naderende details de  nieuwsbrief en de website in de gaten.

Hoge opkomst door e-mail!

Om er zeker van te zijn dat we wederom een groot bereik hebben en dus een grote opkomst, waarbij je veel oude bekenden gaat tegenkomen, is het raadzaam dit bericht en deze website per e-mail door te sturen naar al je “oude”  Discotheek De Kei vrienden.

Internet

Zorg dat de officiële website van Discotheek De Kei, www.discotheekdekei.nl, in je favorieten staat opgeslagen en check deze geregeld. Er staan nu onder het kopje “Media” al heel wat foto’s en video’s van de afgelopen Discotheek De Kei Party’s. Tevens kun je je hier ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Als je op Facebook zit kun je de officiële Facebookpagina www.facebook.com/discotheekdekei, van Discotheek De Kei “leuk” vinden. Zo krijg je de nieuwste fotootjes en berichtjes automatisch op je prikbord.

We hebben inmiddels ook een Twitteraccount: www.twitter.com/discotheekdekei.

Sponsors

De Reunie/Party wordt mogelijk gemaakt omdat de website en nieuwsbrief verzorgd worden door website ontwikkelaar De Raaf Media. De entourage wordt beschikbaar gesteld door BBQ-restaurant www.doldekei.nl. De muziek wordt verzorgd door media productions www.the-candyshop.nl en hengstenhouderij www.hengstenhouderij.info.

Met feestelijke groet,

De organisatie

  • Nieuwsbrief

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Discotheek De Kei-herinneringen

    Heb je nog leuke herinneringen aan je tijd in De Kei? Bekijk en deel hier de herinneringen